Rugzakken

Wij verkopen rugzakken van 5 tot 100 liter inhoud. Een goede rugzak geeft u draagcomfort en een prettige pasvorm; hij moet goed instelbaar zijn om op uw lichaam aangepast te worden.

De rugzakken kunnen onderverdeeld worden in verschillende categoriën: - Dagtas (5 tot 20 liter). Deze is compact en lichtgewicht. Hierin kunt u kleine spullen kwijt.
- Weekendtas (20 tot 40 liter). Deze is veelzijdig en voor veel doeleinden inzetbaar. Een paar dagen op pad of lunchpakketjes voor een dagje uit met het gezin. Kindlief gebruikt hem vaak als schooltas.
- Backpack (40 tot 100 liter). Door de grotere inhoud wordt deze gebruikt voor langere reizen. De verschillende vakken, zowel intern als extern, bieden opslagruimte voor al uw spullen. Door het gewicht (als hij gevuld is) is het belangrijk dat deze goed op uw lichaam in te stellen is. Waterdichtheid of waterafstotendheid is vanzelfsprekend, vaak met een geïntegreerde Rain Cover.

Natuurlijk hebben wij een uitgebreide selectie in alle categoriën zodat we te allen tijde een passende rugzak voor u hebben.